Pridobitev licence
za opravljanje poslov zastopanja v carinskih zadevah

 USPOSABLJANJE KONTAKTI DOKUMENTACIJA ARHIV

PRVA STRAN

IZPITNI ROK

 

POTEK IZPITA

Ustni del izpita

PRIJAVNICA

REZULTATI IZPITA

ARHIV

 

 

 

Spoštovani,  

 

obveščamo vas, da je izpitni rok za kandidate, ki popravljajo posamezen del strokovnega izpita za pridobitev licence za zastopanje poslov v carinskih zadevah, razpisan za v  

torek dne 17. 5. 2016, ob 16.00 uri,

lokacija Srednja upravno administrativna šola v Ljubljani

V kolikor boste pristopili k izpitnemu roku, se prijavite s prijavnico (PRIJAVNICA NA STROKOVNI IZPIT) do petka, 13. maja 2016 in jo pošljete na naslov Srednja upravno administrativna šola Ljubljana, Zdravstvena pot 10, Ljubljana. 

V primeru, da želite predračun (nam to sporočite na e naslov: info@suaslj.com). Naročiti ga morate do srede, 11. maja 2016 do 12.00 ure, da ga boste prejeli isti dan po e-pošti.

 

Cena popravnega izpita za posamezno enoto je 100,00 EUR. [primer plačila].

 

Lep pozdrav.

 

Ljubljana, 25. 4. 2016

 

Darja Vidovič

Pomočnica ravnatelja 
SUAŠ Ljubljana

 

 

   

Spoštovani,  

 

Obveščamo vas, da bo Izpitni rok za strokovni izpit za pridobitev licence za zastopanje poslov v carinskih zadevah bo po sledečem razporedu:

 -  pisni del, ponedeljek dne 11. 4. 2016 ob 16.00 uri, lokacija Srednja upravno administrativna šola v Ljubljani

-   ustni del, sredo dne 13. 4. 2016 ob 15.30 uri, lokacija Srednja upravno administrativna šola v Ljubljani.

 

V kolikor boste pristopili k izpitnemu roku se prijavite s prijavnico (PRIJAVNICA NA STROKOVNI IZPIT) do 7. aprila 2016 in jo pošljete na naslov Srednja upravno administrativna šola Ljubljana, Zdravstvena pot 10, Ljubljana. K prijavnici morate predložiti overjeno fotokopijo diplome -  potrdila o pridobljeni vsaj V. stopnji izobrazbe. Predlagamo vam, da jo overite na upravni enoti.

 

Do petka, 8. aprila 2016 morate poravnati stroške izpita v višini 220,00 EUR [primer plačila]. Predlagamo, da strošek  vi ali vaša organizacija poravnate brez predhodnega predračuna.

Račun o plačilu  vam bomo poslali po prejetju plačila naknadno.

V primeru, da želite predračun (nam to sporočite na e naslov: info@suaslj.com). Naročiti ga morate do četrtka, 7. aprila 2016 do 12.00 ure, da ga boste prejeli isti dan po e-pošti.

 

Cena popravnega izpita za posamezno enoto je 100,00 EUR.

 

Lep pozdrav.

 

 

Ljubljana, 25. 3. 2016

 

Darja Vidovič

Pomočnica ravnatelja 
SUAŠ Ljubljana

 

 

 

IZPITNI RED

 

 

 

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Izvleček iz Uredbe o pogojih za opravljanje poslov zastopanja v carinskih zadevah, 

17. člen

(1) Kandidat, ki je iz največ dveh tematskih področij iz prvega odstavka 11. člena te uredbe na ustnem delu izpita ocenjen z oceno “neuspešno“, lahko opravlja popravni izpit samo iz teh dveh področij.

(2) Če opravlja kandidat popravni izpit iz tematskega področja, ki se opravlja tudi pisno, mora ponovno opraviti tudi pisni del izpita iz tega področja.

(3) Kandidat, ki je iz treh ali več področij ustnega dela izpita ocenjen z oceno “neuspešno“, ponovno opravlja izpit v celoti.

 

   

REZULTATI IZPITA

Pristop k ustnemu delu izpita:

Ustni del izpita
 

IZPITNI RED