SUAŠ na facebooku SUAŠ na youtube

Nastavite za domačo stran

 
 

ŠPORT IN PREHRANA

 
 

Živjo!

Na začetku šolskega leta smo se z dijaki zaključnih letnikov začeli pogovarjati o vlogi zdrave prehrane in športa v vsakdanjem življenju.


Z impedančno tehtnico smo izmerili del dijakov zaključnih letnikov in ugotovili, da so telesno v dobri formi. Dijaki, ki so bili merjeni še vedno lahko dobijo individualne odgovore na vprašanja o rezultatih meritev na e-poštnem naslovu: dijaki2010@gmail.com.

Ker pa se je začela bližati »kopalna sezona« in se bo treba za plažo še posebej pripraviti, bomo s pomočjo šolske spletne strani še bolj delali na tem, da boste v prihajajočih počitnicah zdravi, samozavestni in polni energije.
V prihodnjih dneh vam bomo demonstrirali TRX trening - trening, ki so ga izumili ameriški specialci in se ga poslužujejo tako vrhunski športniki, kot rekreativci.

Da bo stran bolj zanimiva bomo na klepet povabili neznane - znane goste - predvsem športnike, ki bodo z vami delili svoje izkušnje o prehrani in športu. Njihovo identiteto boste vsakokrat sproti uganjevali v nagradni igri.
Zmagovalec
bo prejel praktično nagrado.
 


NAGRADNA IGRA - UGANITE IME IN PRIIMEK NAŠEGA PRVEGA GOSTA

Nagradna igra bo potekala tako, da boste morali najprej ugotoviti ime in priimek našega gosta ter njegovo ime in priimek sporočiti po e-pošti na naslov nagradna-igra@suaslj.com (poleg odgovora morate v e-pošti napisati tudi vaše ime in priimek ter razred, ki ga obiskujete) ali pa lahko tudi izpolnite spodnji obrazec in nam na ta način sporočite vaše odgovore. Dovoljen je en odgovor/sporočilo na dan.

Nagrada je podpisana klubska majica našega gosta. Nagrajenca bomo izžrebali med tistimi, ki boste pravilno ugotovili identiteto (ime in priimek) gosta.

OPIS GOSTJE

Za začetek ne bomo razkrili preveč podatkov o gostji, da bo igra bolj zanimiva.
Naša 1. gostja je vrhunska športnica in članica enega najuspešnejših ženskih športnih klubov v zgodovini Slovenije. Obenem je tudi ena najboljših igralk na svetu v športu, s katerim se ukvarja.
1. namig: je rokometašica.

Veseli nas, da ste začeli ugibati in pošiljati odgovore. Pravilno ste ugotovili, da je gostja trenutno članica KRIMA, a prave igralke še niste ugotovili. Nadaljujte s pošiljanjem odgovorov, ker njen podpisan dres že čaka na vas :). Kmalu pa bomo dodali še kakšen namig.

2. namig: njena fotografija :)

Ko bomo nagradno igro zaključili in boste pravilno ugotovili ime in priimek gostje, pa ji boste lahko na forumu, ki ga bomo izdelali, zastavljali vprašanja v zvezi z njenim načinom prehranjevanja in (športnega) življenja na sploh.

Po 2. namigu smo prejeli kar precej pravilnih odgovorov (skrita gostja je seveda igralka Krima Mercatorja Andrea Lekić) in sedaj nagradno igro zaključujemo. Kmalu bomo o naši gostji napisali še kakšen podatek in dodali kakšno sliko. Vsem, ki ste sodelovali v nagradni igri se zahvaljujemo in vas obveščamo, da bomo v prihodnosti organizirali še več nagradnih iger s skritimi gosti. Nekdo od vas pa je bil seveda izžreban za nagrado in njegovo ime bomo tukaj kmalu objavilipodelili nagrado.

Tako, sedaj pa veselo na delo in pošljite čim več odgovorov preko e-pošte ali preko spodnjega obrazca.


OBRAZEC

Ime in priimek skritega gosta:


Vaše ime in priimek:


Razred, ki ga obiskujete:


Vaša e-pošta:  
     

© Srednja upravno administrativna šola Ljubljana | 2010 | Vse pravice pridržane