SUAŠ na facebooku SUAŠ na youtube

Nastavite za domačo stran

 
 

NAGRADNA IGRA "ZNANI NEZNANI GOST"

 
 
NAGRADNA IGRA - UGANITE IME IN PRIIMEK NAŠEGA "ZNANEGA NEZNANEGA GOSTA"

Živjo!
Na naši spletni strani bomo nadaljevali nagradno igro »neznani znani gost« Kot veste je bila naša prva gostja rokometašica Andea Lekić, srbska reprezentantka in v času igre še članica RK Krim z Galjevice.

Tudi tokrat bo naš gost športnik

Nagradna igra bo potekala tako, da boste morali najprej ugotoviti ime in priimek našega gosta ter njegovo ime in priimek sporočiti po e-pošti na naslov nagradna-igra@suaslj.com (poleg odgovora morate v e-pošti napisati tudi vaše ime in priimek ter razred, ki ga obiskujete) ali pa lahko tudi izpolnite spodnji obrazec in nam na ta način sporočite vaše odgovore. Dovoljen je en odgovor/sporočilo na dan.

OPIS GOSTA

Tudi tokrat za začetek ne bomo razkrili preveč podatkov o našem gostu z namenom, da bo igra čimbolj zanimiva. Naš gost se je rodil 13.jauarja 1981 v Jajcu v BiH. Leta 1992 se je z družino preselil v Slovenijo, v Novo Gorico. Svojo športno pot je začel že v predšolskem obdobju in se v teh letih razvil v vrhunskega športnika. Je reprezentant Slovenije in je našo državo zastopal na OI v Pekingu, pravtako pa bo naše barve zastopal na naslednjih OI drugo leto v Londonu. Na Evropskem prvenstvu letos oktobra je osvojil bronasti odličji v singlu in v paru. Trenutno je 25. igralec na svetu. Redno potuje med Novo Gorico, Ljubljano in Nemčijo, kjer za Saarbrucken igra v Bundesligi.

Izredno lepi spomini ga vežejo na Ljubljano.
NAŠ GOST JE BIL VZOREN DIJAK SREDNJE UPRAVNO ADMINISTRATIVNE ŠOLE.


Tudi nas, ki smo ga učili na njega vežejo lepi spomini saj ni samo vrhunski športnik ampak tudi izjemen človek.

Z našim gostom boste imeli priliko poklepetati po e-mailu in tudi v živo. Lahko pa boste videli tudi njegov eksibicijski nastop.

Zmagovalca tokratne igre čaka lepa nagrada.

Tako, sedaj pa veselo na delo in pošljite čim več odgovorov preko e-pošte ali preko spodnjega obrazca.


OBRAZEC

Ime in priimek skritega gosta:


Vaše ime in priimek:


Razred, ki ga obiskujete:


Vaša e-pošta:  
     

© Srednja upravno administrativna šola Ljubljana | 2010 | Vse pravice pridržane