SUAŠ na facebooku SUAŠ na youtube

Nastavite za domačo stran

 
 

NAGRADNA IGRA "ZNANI NEZNANI GOST"

 
 
NAGRADNA IGRA - UGANITE IME IN PRIIMEK NAŠEGA "ZNANEGA NEZNANEGA GOSTA"

Pozdravljeni!
Nadaljujemo z nagradno igro »Neznani znani gost«. Kot veste je bila naša prva gostja rokometašica Andea Lekić, srbska reprezentantka in v času igre še članica RK Krim z Galjevice.
V prejšnji ponovitvi smo gostili našega bivšega dijaka, igralca namiznega tenisa Bojana Tokiča.

Kot je bilo že najavljeno, je naš tokrstni gost spet športnik. Vaša naloga je bila čimprej odkriti njegovo ime. Dobili smo kar precej pravilnih odgovorov. Vsi, ki ste odgovorili UROŠ ZORMAN, ste imeli prav in ste se uvrstili v žrebanje za podelitev nagrad.

Žrebanje in podelitev nagrad bomo izvedli v tednu od 23. do 27. maja. Imena nagrajencev bomo objavili tudi na spletni strani. Pravilen odgovor tokrat prinese žogo, ki se uporablja v tem športu, podpisano majico in vstopnico za enkraten obisk wellness centra Sokol Vič.

Nagradna igra bo potekala tako, da boste morali najprej ugotoviti ime in priimek našega gosta ter njegovo ime in priimek sporočiti po e-pošti na naslov nagradna-igra@suaslj.com (poleg odgovora morate v e-pošti napisati tudi vaše ime in priimek ter razred, ki ga obiskujete) ali pa lahko tudi izpolnite spodnji obrazec in nam na ta način sporočite vaše odgovore. Dovoljen je en odgovor/sporočilo na dan.

NAGRADNA IGRA BO TOKRAT POTEKALA DO 16. APRILA 2012.

Naš 3. skriti gost

OPIS GOSTA

Rodil se je 9.1. 1980 v Kranju. V bogati športni karieri je igral na Slovanu, na Prulah, v Leonu, v Celju, v Ciudad Realu in danes na Poljskem.
Barve Slovenije uspešno in s ponosom zastopa kot kapetan izbrane vrste na vseh večjih tekmovanjih.

Na ravnokar končanem evropskem prvenstvu je bil izbran med najboljše igralce prvenstva kot najboljši organizator igre v Evropi.
V privatnem življenju je družinski človek,dober prijatelj in zmeraj rad pomaga pomoči najbolj potrebnim.

Tako, sedaj pa veselo na delo in pošljite čim več odgovorov preko e-pošte ali preko spodnjega obrazca.


OBRAZEC

Ime in priimek skritega gosta:


Vaše ime in priimek:


Razred, ki ga obiskujete:


Vaša e-pošta:  
     

© Srednja upravno administrativna šola Ljubljana | 2010 | Vse pravice pridržane